U bent hier

In de kijker

Uitrol coronavaccinatie

Onlangs kreeg het Modernavaccin groen licht van het Europees GeneesmiddelenAgentschap (EMA), en bleek ook dat het Pfizervaccin voldoende voorradig zal zijn. Hierdoor kan de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus een versnelling hoger schakelen. Kan minister Wouter Beke hier meer toelichting over geven? Zijn er voldoende mensen die het vaccin kunnen toedienen? Zullen thuisverplegers hiervoor worden ingeschakeld? Wat zullen de gevolgen van de vaccinaties zijn op de bezoekregelingen in de woonzorgcentra? Zullen er extra vaccinatiemomenten komen? Welke draaiboeken liggen er klaar? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als hybride vergadering georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

van Lorin Parys aan minister Wouter Beke
1099 (2020-2021)
van Suzy Wouters aan minister Wouter Beke
1234 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.