U bent hier

In de kijker

Open brief ICT-coördinatoren

De Vlaamse ICT-coördinatoren-Liga (Vicli) publiceerde onlangs een open brief waarin ze oproept om werk te maken van een kwalitatieve ICT-coördinatie in het Vlaamse onderwijs. De coronacrisis heeft duidelijk het belang aangetoond van het belang van ICT-coördinatoren, want ze staan in voor planning, budgetbeheer, technische ondersteuning en pedagogisch-didactische ondersteuning. Daarom vragen ze erkenning in de vorm van een ambt, net zoals de zorgcoördinatoren. Hoe staat minister Ben Weyts tegenover deze open brief? Zal hij in gesprek gaan met de liga? Zal hij extra middelen uittrekken voor ICT-ondersteuning in het onderwijs? Wil hij werk maken van een betere digitale geletterdheid van leraren? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

van Ludwig Vandenhove aan minister Jan Jambon en minister Ben Weyts
2619 (2019-2020)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Ludwig Vandenhove aan minister Jan Jambon en minister Ben Weyts
2619 (2019-2020)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.