U bent hier

In de kijker

Studieruimtes bij lokale besturen

De Nationale Veiligheidsraad besliste twee weken geleden dat openbare studieruimtes opnieuw zijn toegelaten, op voorwaarde dat er op afspraak wordt gewerkt en met respect voor de socialdistancingregels. Minister Bart Somers riep de lokale besturen in dit verband op om hun openbare ruimtes ter beschikking te stellen als studiezalen. Zijn de lokale besturen op zijn oproep ingegaan? Voldeden de aangeboden ruimtes aan de nood? Welke andere initiatieven nemen de lokale besturen om studenten in de blokperiode te ondersteunen? Bekijk het verslag.

Video

Verslag

290 (2019-2020) nr. 7
290 (2019-2020) nr. 15

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Brecht Warnez aan minister Bart Somers
2379 (2019-2020)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.