U bent hier

In de kijker

Zonnepanelen op schooldaken

Er is een groot potentieel om zonne-energie op te wekken op schooldaken. Voor scholen die via de DBFM-constructie (Design, Build, Finance, Maintain) werden gebouwd, moet er een overeenkomst worden gesloten met de privépartners. Wat zal minister Hilde Crevits hiervoor ondernemen? Komt er een bewustmakingscampagne om scholen te overtuigen zonnepanelen te plaatsen?

Video

Verslag

Voortzetting van de ochtendvergadering
van Jos De Meyer aan minister Hilde Crevits en minister Philippe Muyters
1735 (2017-2018)
van Vera Celis aan minister Hilde Crevits
1741 (2017-2018)
van Tine Soens aan minister Hilde Crevits
1768 (2017-2018)

Agenda

Voortzetting van de ochtendvergadering

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.