U bent hier

In de kijker

Jaarverslag Jeugdhulp 2018

Recent werd het jaarverslag Jeugdhulp 2018 voorgesteld. Daaruit blijkt dat de laagdrempelige jeugdhulp een groter bereik kent dan voorheen, maar ook dat meer dan 7200 kinderen en jongeren wachten op hulp. Hoe gebeurt de registratie van het aantal jongeren? Welke maatregelen zal minister Wouter Beke nemen? Hoe wil hij komen tot een meerjarenperspectief voor de jeugdhulpverlening? Hoe wil hij de wachtlijsten wegwerken?

Video

Verslag


Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:10 uur

van Conner Rousseau aan minister Wouter Beke
213 (2019-2020)
van Ann De Martelaer aan minister Wouter Beke
239 (2019-2020)
van Lorin Parys aan minister Wouter Beke
261 (2019-2020)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.