U bent hier

In de kijker

SYNTRA-vzw’s: hoorzitting

Vanaf 1 januari 2021 zal het Agentschap voor Ondernemersvorming, SYNTRA Vlaanderen, worden opgeheven. De taken zullen worden verdeeld tussen de departementen Werk en Sociale Economie, Onderwijs en Vorming, VDAB en het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Dit wijzigt de taak en de werking van de SYNTRA-vzw's. De leden van de commissie hielden hierover een hoorzitting met vertegenwoordigers van SYNTRUM.

Video

Verslag

6 (2020-2021)
Externe sprekers
Johan Lambrecht (Voorzitter SYNTRUM), Thierry Semey (Directeur SYNTRA Midden-Vlaanderen) en Nico Nieuwborg (beleidsmedewerker SYNTRUM)
546 (2020-2021) nr. 1
Presentatie SYNTRUM (pdf)

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

6 (2020-2021)
Externe sprekers
Johan Lambrecht (Voorzitter SYNTRUM), Thierry Semey (Directeur SYNTRA Midden-Vlaanderen) en Nico Nieuwborg (beleidsmedewerker SYNTRUM)
Verslaggever

15:00 uur

Eventueel: voortzetting van de agenda van de ochtendvergadering

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.