U bent hier

In de kijker

Werkbaar werk

Uit de driejaarlijkse werkbaarheidsmonitor van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen blijkt dat minder dan de helft van de Vlaamse werknemers hun werk werkbaar vinden. In veel sectoren is de werkstress ernstig toegenomen, wat het risico op burn-out vergroot. De vorige Vlaamse Regering keurde in juni 2018, op voorstel van de sociale partners, het actieplan werkbaar werk goed met daarin verschillende actiepunten. Hoe wil minister Hilde Crevits dit actieplan uitvoeren en evalueren? Welke andere maatregelen wil ze nemen? Pleegt ze overleg met de ministers van Onderwijs en van Welzijn?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.