U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 8 oktober 2014, 14.00u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, voor we overgaan tot de stemming wil ik erop wijzen dat er vanavond om 17 uur een netwerkevenement is met topambtenaren. Er hebben zich 44 volksvertegenwoordigers ingeschreven. Ik hoop dat die alle 44 ook aanwezig zullen zijn. Vanmiddag was de minister-president hier om een toelichting te geven bij de structuur van de Vlaamse administratie. Een aantal mensen schrijven zich in, maar zijn dan niet aanwezig. Ik zou willen vragen dat wie zich voor dat evenement heeft ingeschreven, ook aanwezig is. Het is voor een aantal mensen onder ons zeker interessant om kennis te maken met de Vlaamse administratie.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.