U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 26 mei 2010, 14.00u

Mededeling
De voorzitter

De heer Hendrickx heeft het woord.

Marc Hendrickx

Voorzitter, het is een fenomeen dat zich al eens meer voordoet in onze milieus, maar we zitten hier met ernstige lekken in ons halfrond.

De voorzitter

Ik heb u daarstraks al non-verbale tekens zien doen. Ik zal het doorgeven aan de technisch directeur. Ik stel voor dat u ondertussen op mijn plaats gaat zitten, daar helemaal bovenaan.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.