U bent hier

Verslag

Opening van de vergadering
Verontschuldigingen
Ingekomen stukken en mededelingen
Motie van orde
Regeling van de werkzaamheden
van Johan Sauwens aan minister Hilde Crevits
110 (2009-2010)
van Tine Eerlingen aan minister Freya Van den Bossche, beantwoord door minister Ingrid Lieten
111 (2009-2010)
van Bart Martens aan minister Kris Peeters
114 (2009-2010)
Regeling van de werkzaamheden

Agenda

Actuele vragen (Regl. art. 82)
EVENTUEEL Hoofdelijke stemming over de actualiteitsmoties tot besluit van het op 6 januari 2010 gehouden actualiteitsdebat over het werkgelegenheids- en investeringsplan van de Vlaamse Regering
EVENTUEEL Hoofdelijke stemming over de actualiteitsmoties tot besluit van het op 6 januari 2010 gehouden actualiteitsdebat over de gevolgen van het winterweer voor het wegverkeer en de wegen

Hoofdelijke stemmingen kunnen ook na 17 uur worden gehouden

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.