U bent hier

In de kijker

Voortzetting debat Septemberverklaring

Voortzetting van het debat over de Septemberverklaring van de Vlaamse Regering (vervolg morgenvergadering)

Participatie Chinees staatsbedrijf State Grid in distributienetbeheerder Eandis

Bij de aanvang van de morgenvergadering hebben de oppositiefracties aan de Vlaamse Regering opheldering gevraagd over het regeringsstandpunt inzake het actuele Eandis-dossier. De Vlaamse Regering komt in de loop van de dag met een verklaring over Eandis naar het parlement, waarna de plenaire vergadering het debat zal voeren (na het debat over de Septemberverklaring).

Video

Agenda

EVENTUEEL VOORTZETTING VAN DE AGENDA VAN DE MORGENVERGADERING

THEMADEBAT - OPRICHTING VAN EEN COMMISSIE AD HOC

Themadebat over de alternatieve financiering van overheidsinvesteringen

16:00 uur: HOOFDELIJKE STEMMING

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.