U bent hier

In de kijker

Hulde voor twintig jaar mandaat

Tijdens een bijzondere zitting huldigt de plenaire vergadering Geert Bourgeois, Kris Van Dijck en Marino Keulen voor hun twintig jaar als volksvertegenwoordiger en/of minister.

Video

Verslag

Opening van de vergadering
Verontschuldigingen
Regeling van de werkzaamheden

Agenda

HULDE

Hulde aan de heren Geert Bourgeois, Kris Van Dijck en Marino Keulen voor hun twintig jaar parlementair en/of ministerieel mandaat

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.