U bent hier

Er is geen agenda beschikbaar.

Verslagen van de vergaderingen

Blijf op de hoogte van nieuwe verslagen

woensdag 15 juli 2020, 20.00u

Voortzetting agenda middenvergadering

Diverse nooddecreten  en voorstellen van resolutie

De plenaire vergadering behandelt via de spoedprocedure diverse dringende voorstellen van decreet en resolutie rechtstreeks in de vergadering. (windturbines, taxisector, jeugddelinquentierecht, luchthaven Zaventem)

Alle plenaire vergaderingen sinds 1972

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.

Wie zit waar in het Vlaams Parlement?

35
zetels
23
zetels
19
zetels
16
zetels
14
zetels
13
zetels
4
zetels