U bent hier

In de kijker

Financiële situatie kunstenaars precair

Kunstenaars gaven in een enquête aan dat ze niet kunnen leven van hun kunst alleen. Er is nood aan correcte vergoedingen voor kunstenaars. Hoe wil minister Sven Gatz de kunstenaars ondersteunen? Ziet hij heil in een ‘code of conduct’, waarbij culturele organisaties zich ertoe verbinden de kunstenaars correct te vergoeden?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Planning van de studiereis

10:10 uur

van Lionel Bajart aan minister Sven Gatz
2710 (2014-2015)
van Lionel Bajart aan minister Sven Gatz
2731 (2014-2015)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
2734 (2014-2015)
van Tine Soens aan minister Sven Gatz
2702 (2014-2015)
van An Christiaens aan minister Sven Gatz
2735 (2014-2015)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.