U bent hier

In de kijker

Geneesmiddelengebruik bij amateursporters

Uit recente getuigenissen blijkt dat amateursporters steeds meer legale medicatie slikken, vaak in een cocktail van verschillende geneesmiddelen samen. Dit druist in tegen het ontspannende karakter van sport, en het houdt ook heel wat gezondheidsrisico’s in. Is minister Philippe Muyters op de hoogte van deze problematiek? Beschikt hij over cijfers die de getuigenissen staven? Zal hij een informatiecampagne opzetten? Is hier een rol weggelegd voor de sportfederaties?

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.