U bent hier

In de kijker

Bijkomende coronasteun cultuursector

De Vlaamse Regering keurde onlangs een pakket maatregelen goed om de culturele sector bijkomend te ondersteunen bij de heropstart. Een maatregel uit dit pakket is het innovatiemechanisme: via zelfreflectie of via extern professioneel advies kunnen cultuuractoren innovatiekansen grijpen om hun weerbaarheid te verhogen. Hoe is dit systeem tot stand gekomen? Hoe zal minister-president Jan Jambon dit nieuwe instrument bekendmaken? Wat zal het bereik ervan zijn? Bekijk het verslag.

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.