U bent hier

In de kijker

Activering trajectcontroles

In Vlaanderen staan 298 geplaatste trajectcontroles, maar daarvan zijn er momenteel slechts 86 operationeel. Door nauwe samenwerking met de federale overheid zullen ze in de toekomst allemaal geactiveerd kunnen worden. Wanneer zal dat gebeuren? Zullen ze constant actief zijn, of enkel in bepaalde fases? Moet er al dan niet eerst voldoende verwerkingscapaciteit zijn van de boetes door de federale politie? Pleegt minister Lydia Peeters overleg over dit proces met haar federale collega’s van Binnenlandse Zaken en van Justitie? Bekijk het verslag.

Video

Verslag


Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Marino Keulen aan minister Lydia Peeters
1739 (2020-2021)

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.