U bent hier

In de kijker

GRUP Groene Delle: voorstel van resolutie

De Vlaamse Regering maakte via de voorlopige vaststelling van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) de ontwikkeling van een groot deel van het natuurgebied Groene Delle mogelijk. Leden van de PVDA en de Groenfractie stellen dat dit waardevolle natuurgebied niet mag verdwijnen, en dat er vooralsnog ook geen vraag is van bedrijven om zich daar te vestigen. Ze dienden dan ook een voorstel van resolutie in waarin ze de Vlaamse Regering vragen om af te zien van de industriële ontwikkeling van de Groene Delle. De leden van de commissie bespraken het voorstel van resolutie, dat bij de stemming daarna werd verworpen.

Video

Verslag

393 (2019-2020) nr. 2

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Steve Vandenberghe aan minister Zuhal Demir
2750 (2019-2020)
van Johan Danen aan minister Zuhal Demir
2895 (2019-2020)
van Tinne Rombouts aan minister Zuhal Demir
3026 (2019-2020)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.