U bent hier

In de kijker

Branddetectie dierenpensions

Dierenpensions moeten, in uitvoering van het kennelbesluit, zijn uitgerust met een brandalarmsysteem. Dit leidt er echter toe dat gastgezinnen die katten opvangen, dure investeringen moeten doen om zo’n systeem te laten installeren. Kunnen deze gezinnen een uitzondering krijgen op het kennelbesluit en enkel optische brandmelders plaatsen? Hoe staat minister Ben Weyts hiertegenover? Hoe wil hij de regelgeving handhaven op het terrein?

Volg deze commissievergadering ook rechtstreeks op televisie via vlaamsparlement.tv, de zender van het Vlaams Parlement. Te bekijken via Telenet (kanaal 42), Proximus TV (kanaal 175) of Orange (kanaal 80).

Video

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.