U bent hier

In de kijker

Vormingsmoment begeleiders kandidaat-chauffeurs: wachtlijsten

Op 1 oktober 2017 trad de vernieuwde rijopleiding in werking. Sindsdien moeten vrije begeleiders van kandidaat-chauffeurs een vormingsmoment volgen. Er ontstaan nu wachtlijsten voor de vormingsmomenten tijdens de zomervakantie, meldt Federdrive. Hoe wil minister Ben Weyts het aanbod vergroten? Welke communicatiekanalen gebruikt hij om de vormingsmomenten in de kijker te plaatsen? Hoeveel vormingsmomenten hebben reeds plaatsgevonden?

Video

Verslag

van Dirk de Kort aan minister Ben Weyts
1667 (2017-2018)
1570 (2017-2018) nr. 10
1570 (2017-2018) nr. 12

Agenda

van Dirk de Kort aan minister Ben Weyts
1667 (2017-2018)
van de Vlaamse Regering
1570 (2017-2018) nr. 1
Verslaggevers
Jan Bertels, Lieve Maes, Sofie Joosen, Katrien Schryvers, Elke Van den Brandt, Sabine Vermeulen, Wilfried Vandaele, Katia Segers, Joris Vandenbroucke, Annick De Ridder, Paul Cordy, Bart Nevens, Johan Danen, Manuela Van Werde en Bart Caron
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoofdstuk 3. Cultuur, Jeugd, Sport en Media Hoofdstuk 10. Inwerkingtreding Advies van de Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (p. 107-112) Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.