U bent hier

In de kijker

Premies voor restauraties

Het Vlaams regeerakkoord 2014-2019 bevat een aantal nieuwe criteria voor de toekenning van premies voor restauraties. Ook zouden de premiepercentages worden geëvalueerd. Kan minister-president Geert Bourgeois duiden wat de stand van zaken is? Wat zal de impact zijn van dit vernieuwd premiestelsel en alternatieve vormen van financiering voor lopende dossiers?

Video

Verslag

van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
1687 (2016-2017)
van Karim Van Overmeire aan minister Geert Bourgeois
1734 (2016-2017)

Agenda

van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
1687 (2016-2017)
van Karim Van Overmeire aan minister Geert Bourgeois
1734 (2016-2017)
van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
1766 (2016-2017)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.