U bent hier

In de kijker

Nieuw multilateralisme: gedachtewisseling met UNESCO

Directeur-generaal van de Unesco Irina Bokova bezoekt vandaag het Vlaams Parlement. De leden van alle commissies en de leden van de Vlaamse Regering houden met haar een gedachtewisseling over een nieuw multilateralisme om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Video

Agenda

91 (2015-2016)
Externe sprekers
Irina Bokova (directeur-generaal van de Unesco) en Geert Bourgeois (minister-president van de Vlaamse Regering)
Verslaggever
- Verwelkoming door de heer Jan Peumans, voorzitter van het Vlaams Parlement - Toespraak van mevrouw Irina Bokova, directeur-generaal van de Unesco - Toespraak van de heer Rik Daems, voorzitter van de Commissie voor Buitenlands Beleid, Europese Aangelegenheden, Internationale Samenwerking, Toerisme en Onroerend Erfgoed - Vragen en tussenkomsten van de fracties - Repliek van mevrouw Irina Bokova, directeur-generaal van de Unesco - Toespraak van de heer Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering, Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed

Er wordt voorzien in simultaanvertaling

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.