U bent hier

Plenaire vergadering

dinsdag 16 december 2014, 13.59u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Even een dienstmededeling: tussen 18 en 19 uur wordt u een lichte maaltijd aangeboden. We voltooien het debat over het onderdeel Bestuurszaken en dan beginnen we straks gewoon later. U hoeft niet ongerust te zijn: er is voorraad genoeg in het selfservicerestaurant. Minister-president, de regering wordt trouwens ook uitgenodigd, maar de rekening zullen we u wel sturen. Dat is geen enkel probleem. (Gelach)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.