U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 20 maart 2002, 10.00u

van Norbert De Batselier, Eric Van Rompuy, Francis Vermeiren, Bruno Tobback, Ludo Sannen en Etienne Van Vaerenbergh
997 (2001-2002) nr. 1
Eric Van Rompuy

Voorstel tot wijziging van de agenda

Ik stel voor de bespreking van het voorstel van resolutie betreffende de aanbevelingen inzake het omgaan met het oorlogsverleden in Vlaanderen, uit te stellen tot deze namiddag.

De voorzitter

Is iedereen het ermee eens om om 14 uur aan te vatten met de bespreking van dit voorstel van decreet om vervolgens het actualiteitsdebat te houden over de conclusies van het rapport van de Raad van Europa over de bescherming van de minderheden in België? (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.