U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 27 maart 2019, 14.07u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, ik wil nog eens heel persoonlijk al degenen bedanken die vandaag aanwezig waren. Ik ben heel aangenaam verrast. Op bepaalde momenten had ik het heel moeilijk tijdens de viering die mij te beurt is gevallen naar aanleiding van mijn tienjarig voorzitterschap. Ik wil jullie daar allemaal nog eens heel uitdrukkelijk voor bedanken.

Zoals Herman De Croo het indertijd een beetje moeilijk had, had ik het vanmorgen op bepaalde momenten ook heel moeilijk naar aanleiding van de drie toespraken, maar ook door jullie warme aanwezigheid. Die heeft mij zeer getroffen en ik zal jullie voor de rest van mijn leven in mijn hart opsluiten. (Gelach. Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.