U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 9 januari 2019, 14.02u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, om de Vlaamse Regering in de gelegenheid te stellen de bevoegdheden van haar leden opnieuw te bepalen, is de plenaire vergadering zolang geschorst.

Ik nodig u uit om een stuk taart te eten. Ik ben afgelopen zondag 68 jaar geworden, een zeer jeugdige leeftijd. (Applaus)

De beste bakkerij tussen Tongeren en Maastricht is bakkerij Emmerix in Vroenhoven, en die hebben hier vandaag veertig taarten afgeleverd.

– De vergadering wordt geschorst om 14.13 uur.

– De vergadering wordt hervat om 14.33 uur.

Politieke fracties
Samenstelling van de commissies

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.