U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 18 oktober 2017, 14.00u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Mevrouw Rombouts, wilt u nog de mededeling doen die u me daarstraks per sms hebt verstuurd? Er was een beetje verwarring over de Klimaatcommissie, maar het is de commissie Leefmilieu.

Wat de opvolging van de klimaatresolutie betreft, hebben we in de regeling der werkzaamheden van de commissie Leefmilieu afgesproken dat we op 21 en 22 november twee dagen zullen organiseren waarop we met alle ministers die betrokken zijn bij het thema, een gedachtewisseling zullen hebben.

De voorzitter

Moeten we daarvoor de plenaire zaal huren of denkt u dat de commissiezaal voldoende is?

We zullen zien wat het aantal inschrijvingen betreft.

De voorzitter

Dank u wel.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.