U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 10 mei 2017, 14.18u

Voorzitter
Mededelingen van de voorzitter
De voorzitter

We zijn heel blij dat de heer Jan Durnez gezond en wel weer in ons midden is. (Applaus)

We zijn nog blijer, want Caroline Bastiaens is op 28 februari 2017 moeder geworden van Mathis Waterschoot. (Applaus)

Ik heb contact gehad met dokter Geert Goethals en we hebben contact gehad met het ziekenhuis. Het gaat goed met Ludo Van Campenhout. Hij zal heel waarschijnlijk ofwel vandaag ofwel morgen uit het ziekenhuis ontslagen worden. (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.