U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 15 maart 2017, 14.00u

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

ACTUALITEITSDEBATTEN

WEKELIJKS VRAGENUUR

toegevoegd
van Marino Keulen aan minister Ben Weyts
243 (2016-2017)
toegevoegd
toegevoegd
toegevoegd
van Michel Doomst aan minister Joke Schauvliege
248 (2016-2017)
geschrapt
Actuele vragen

vanaf 16:00 uur: HOOFDELIJKE STEMMINGEN

toegevoegd
EVENTUEEL Hoofdelijke stemming over de moties tot besluit van het op 15 maart 2017 gehouden actualiteitsdebat over het akkoord tussen de Vlaamse overheid, het Antwerps stadsbestuur en de actiegroepen betreffende het Oosterweeldossier
toegevoegd
EVENTUEEL Hoofdelijke stemming over de moties tot besluit van het op 15 maart 2017 gehouden actualiteitsdebat over de conclusies uit het VMM-rapport betreffende de aanwending van de gemeentelijke saneringsbijdrage op de waterfactuur door de rioolbeheerders

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.