U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 25 mei 2016, 14.00u

Voorzitter
Samenstelling van de commissies
De voorzitter

Wijzigingen onder de plaatsvervangende en toegevoegde leden

Dames en heren, voor de sp.a-fractie is in de Commissie voor Bestuurszaken, Binnenlands bestuur, Inburgering en Stedenbeleid de heer Bruno Tobback als plaatsvervangend lid vervangen door de heer Jan Bertels.

De VB-fractie draagt

de heer Tom Van Grieken voor als toegevoegd lid van de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand en

de heer Guy D’haeseleer als toegevoegd lid van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid.

Verontschuldigingen
Ingekomen documenten en mededelingen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.