U bent hier

In de kijker

Klimaatbeleid

Uit de cijfers die België aan de Verenigde Naties moet overmaken over de geleverde klimaatinspanningen, blijkt dat België de doelstelling van broeikasgassenreductie niet haalt. Vlaanderen blijft ook achterwege in zijn aandeel in de internationale steun die België inzake klimaatbeleid moet geven aan ontwikkelingslanden. Wat is volgens minister Joke Schauvliege de prognose van de uitstoot van broeikasgassen door Vlaanderen en België in 2020? Hoeveel middelen heeft Vlaanderen gestort in het Green Climate Fund? Welke investeringen in het internationaal klimaatbeleid heeft Vlaanderen gedaan?

Verslag

van Hermes Sanctorum-Vandevoorde aan minister Joke Schauvliege
59 (2014-2015)
344 (2014-2015) nr. 5
344 (2014-2015) nr. 6
354 (2014-2015) nr. 2

Agenda

van Hermes Sanctorum-Vandevoorde aan minister Joke Schauvliege
59 (2014-2015)
van de Vlaamse Regering, verslag door Lode Ceyssens
344 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Bespreking en stemming
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.