U bent hier

Video

Agenda

1 (2014-2015)
Externe sprekers
Marleen Evenepoel (administrateur-generaal Agentschap Natuur en Bos), Hilde Van Leirsberghe (diensthoofd projectondersteuning Vlaamse Landmaatschappij), Geert Rogiers (Ir. dienst projectondersteuning Vlaamse Landmaatschappij), Wim Van Gils (diensthoofd Beleid Natuurpunt), Erik Grietens (Beleidsmedewerker Bond Beter Leefmilieu) en Piet Vanthemsche (voorzitter Economic Risk Management Group)
Verslaggever
28 (2014-2015)
Externe sprekers
Joke Schauvliege (Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw)
Verslaggever

De leden van de Commissie voor Landbouw, Visserij en Plattelandsbeleid worden uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.