U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering, verslag door Helga Stevens
2131 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers: - mevrouw Ann Lobijn, diensthoofd en stafmedewerker kinderopvang, VVSG - de heer Bruno Vanobbergen, Kinderrechtencommissaris - mevrouw Hilde Haerden, directeur vzw PAS/Opvoedingswinkel (Pedagogisch Advies en Stimulering) - mevrouw Hilde Timmermans, attaché studiedienst, Gezinsbond - mevrouw Marleen Lefevre, voorzitter, en mevrouw Annelies Desmet, diensthoofd consultatiebureaus, vzw Kind en Preventie - mevrouw Griet Briels en mevrouw Hilde Linssen, stafmedewerkers Netwerk tegen Armoede - de heer Patrick Blondé, CKG Kapoentje
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.