U bent hier

Agenda

van Dirk Peeters aan minister Joke Schauvliege
77 (2013-2014)
van Piet De Bruyn aan minister Joke Schauvliege
93 (2013-2014)
van Gwenny De Vroe aan minister Joke Schauvliege
103 (2013-2014)
Gedachtewisseling met mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, en vertegenwoordigers van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) over de startnota's voor de milieubeleidsovereenkomsten voor afgedankte elektrische en elektronische apparaten en voor afgedankte fotovoltaïsche zonnepanelen
van Dirk Peeters, Elisabeth Meuleman en Hermes Sanctorum-Vandevoorde
2025 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Tine Eerlingen
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en eventueel stemming

Aanwezigheden

Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.