U bent hier

Agenda

van Johan Sauwens aan minister Philippe Muyters
1276 (2012-2013)
van Bart Caron aan minister Philippe Muyters
1281 (2012-2013)
verslag door Johan Sauwens
9 (2012-2013)
Verslaggever
Johan Sauwens
Regl. art. 101, 4
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
- Verdere behandeling van de Conceptnota voor nieuwe regelgeving van de heer Bart Caron over een vernieuwd Kunstendecreet, en van de nota van minister Joke Schauvliege over de evaluatie van het Kunstendecreet en het concept tot wijziging ervan
- Planning hoorzittingen voorstel van decreet Signaalintegriteit
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.