U bent hier

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
- Subsidiariteitsonderzoeken door het Comité van de Regio's
Verslagmoment over de Europese Ministerraad Milieu van 25 oktober 2012 met mevrouw Marjan Decroos, attaché bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Europese Unie
Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van het studiebureau Tritel, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten en mevrouw Joke Schauvliege, Vlaams minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, over 'Milieusubsidies aan gemeenten: de opvolger van de samenwerkingsovereenkomst'

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.