U bent hier

Agenda

van Peter Reekmans aan minister Joke Schauvliege
545 (2011-2012)
van Karlos Callens aan minister Joke Schauvliege
735 (2011-2012)
van Vera Van der Borght aan minister Joke Schauvliege
688 (2011-2012)
van Jos De Meyer aan minister Joke Schauvliege
691 (2011-2012)
van Tine Eerlingen aan minister Joke Schauvliege
692 (2011-2012)
Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) over de evaluatierapporten 2010 van de milieubeleidsovereenkomsten betreffende reclamedrukwerk, persdrukwerk, oude en vervallen geneesmiddelen, gebruikte frituurvetten en -oliën, afgewerkte olie, afgedankte autobatterijen en -accu's, afgedankte draagbare en industriële batterijen, afvalbanden, afgedankte voertuigen en afgedankte elektrische en elektronische apparatuur

De evaluatierapporten zijn beschikbaar op het intranet, commissiedossier LEE, rubriek Leefmilieu en Natuur, Beleidsdocumenten

Aanwezigheden

Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.