U bent hier

Agenda

van Katrien Schryvers, Tom Dehaene en Vera Jans, verslag door Marijke Dillen en Else De Wachter
1192 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Marijke Dillen en Else De Wachter
Hoorzitting met als sprekers: - prof. dr. Johan Vanderfaeillie en de heer Tim Stroobants, onderzoeker, Klinische en levenslooppsychologie, VUB - een vertegenwoordiging van Pluralistisch Platform Gehandicaptenzorg vzw - de heer Eddy Van den hove, stafmedewerker Gezinsondersteuning en Bijzondere jeugdbijstand, Vlaams Welzijnsverbond - mevrouw Krista Telemans, coördinator Pleegzorg Vlaanderen - mevrouw Greet Leemans, directeur KAOS
van Katrien Schryvers, Tom Dehaene en Vera Jans, verslag door Marijke Dillen en Else De Wachter
1192 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Marijke Dillen en Else De Wachter
Bespreking
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.