U bent hier

Agenda

van de Vlaamse Regering
1233 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Valerie Taeldeman en Gwenny De Vroe
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en toelichting door de minister Toelichting van de reguleringsimpactanalyse (RIA)
van de Vlaamse Regering
1233 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Valerie Taeldeman en Gwenny De Vroe
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - de heer Werner Bosmans, DG Milieu van de Europese commissie - de heer Peter Tom Jones, Departement Toegepaste Materiaalkunde van de K.U. Leuven en Transitienetwerk Plan C en met vertegenwoordigers van: - Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (FEBEM) - Interafval - Fost Plus
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.