U bent hier

Agenda

van Tinne Rombouts, Bart Martens, Wilfried Vandaele, Lode Ceyssens, Michèle Hostekint, Mark Demesmaeker en Valerie Taeldeman
1038 (2010-2011) nr. 1
Verslaggevers
Robrecht Bothuyne en Karlos Callens
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, toelichting en hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Boerenbond - Algemeen Boerensyndicaat - Bond Beter Leefmilieu - Natuurpunt

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.