U bent hier

Agenda

van Dirk Van Mechelen
817 (2009-2010) nr. 1
Verslaggevers
Karin Brouwers en Wim Wienen
van Geert Bourgeois
818 (2009-2010) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - de Strategische Adviesraad Ruimtelijke Ordening en Onroerend Erfgoed - de Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen - de Vereniging van Vlaamse Provincies - de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten

De uitgebrachte adviezen over de nota van de Vlaamse Regering staan op intranet in het commissiedossier LEE, Onroerend Erfgoed

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.