U bent hier

Agenda

Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) over de SERV-aanbeveling van 12 september 2007 over de kostenterugwinning van waterdiensten: beleidsvragen voor de Vlaamse Watersector
Benoeming van een verslaggever

De leden wordt verzocht de eerder overgezonden aanbeveling mee te brengen

15:00 uur

van Jan Verfaillie aan minister Hilde Crevits
169 (2007-2008)
van Dominique Guns aan minister Hilde Crevits
197 (2007-2008)
van Jan Verfaillie aan minister Hilde Crevits
202 (2007-2008)
van Marnic De Meulemeester aan minister Hilde Crevits
218 (2007-2008)

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.