U bent hier

Agenda

van Bart Martens, Carl Decaluwe, Marc van den Abeelen, Jan Peumans en Joris Vandenbroucke
477 (2005-2006) nr. 1
Verslaggever
Jan Roegiers
Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met: - de heer Martin Verschelde, secretaris-generaal Intermixt namens de gemengde sector (Eandis) - de heer Gert De Block, secretaris-generaal Inter-Regies en de heer Paul Coomans, directeur operaties Interelectra namens de zuivere sector - de heer André Pictoel, gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.