U bent hier

Agenda

van Johan Malcorps aan minister Vera Dua
118 (1999-2000)
verslag door Gerald Kindermans en Paul Wille
3 (1999)
Verslaggevers
Gerald Kindermans en Paul Wille
Hoorzitting met mevrouw Kristine De Leeuw, eerste ondertekenaar van het verzoekschrift
Verslag van de OVAM over de milieubeleidsovereenkomst betreffende de selectieve inzameling van oude en vervallen geneesmiddelen - inzamelresultaten 1998. Benoeming van een verslaggever. Toelichting en bespreking

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.