U bent hier

In de kijker

Investeringen gasnetbeheerder Fluxys in Brazilië

Fluxys, de beheerder van het Belgische aardgasnet, sloot onlangs een deal om in Brazilië aardgasnetten over te nemen en te exploiteren. Deze investering heeft mogelijks gevolgen voor de klimaatambities van de steden en gemeenten, die participeren in Fluxys. Hoe staat minister Zuhal Demir hiertegenover? Heeft ze hierover overleg gepleegd met Fluxys? Hoe rijmt ze de groene ambities van Fluxys in Vlaanderen met de investering in een buitenlands aardgasnet? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.