U bent hier

In de kijker

Steunmaatregelen event- en cultuursector

De event- en cultuursectoren zijn hard getroffen door de coronacrisis: ze moesten als eerste sluiten en zullen wellicht pas als laatste heropenen. Voor hun omzetverlies biedt het Vlaamse Beschermingsmechanisme soelaas, maar de voorwaarden voor de toekenning van deze steunmaatregel zijn moeilijk toepasbaar op deze sectoren. Is minister-president Jan Jambon op de hoogte van deze moeilijkheden? Wil hij de voorwaarden aanpassen, zodat ze meer op maat zijn van de bedrijven in kwestie? Hoe wil hij de sectoren helpen om deze crisisperiode te overbruggen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Katia Segers aan minister Jan Jambon
1226 (2020-2021)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.