U bent hier

In de kijker

Wolven in Vlaanderen

Recent bleek uit camerabeelden dat het wolvenkoppel Noëlla en August vier welpen hebben. Deze wolvenroedel moet zich kunnen voeden, en de wolven hebben reeds meerdere keren schapen, maar ook paarden en koeien aangevallen. Hoe wil minister Zuhal Demir tegemoetkomen aan de onrust van dierenhouders? Welke beschermingsmaatregelen voor weidedieren zoals rasters zijn er? Hoe worden de vergoedingen berekend indien dieren het slachtoffer zijn geworden van deze wolven? Pleegt ze overleg met het Wolvenplatform? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

van Piet De Bruyn aan minister Zuhal Demir
2585 (2019-2020)
van Steven Coenegrachts aan minister Zuhal Demir
2900 (2019-2020)
van Johan Danen aan minister Zuhal Demir
2643 (2019-2020)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.