U bent hier

In de kijker

Eerlijke concurrentie bij buitenlandse subsidies

De Europese Commissie wil overnames van Europese bedrijven door buitenlandse ondernemingen met steun van hun overheid verhinderen, en lanceerde daarom een witboek voor eerlijke concurrentie inzake buitenlandse subsidies. Hoe kijkt minister-president Jan Jambon aan tegen dit initiatief? Hoe staat de Vlaamse Regering tegenover het idee van de SERV om een interfederaal screeningsmechanisme voor dergelijke investeringen in het leven te roepen? Wat zal de impact zijn van dit witboek voor de Vlaamse ondernemingen? Bekijk het verslag.

Video

Agenda

Deze commissievergadering wordt als videoconferentie georganiseerd

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.