U bent hier

In de kijker

Energie- en klimaatbeleid: aanbevelingen SERV

Verleden week stelde de Vlaamse Regering haar Vlaams Energie- en Klimaatplan 2021-2030 voor. In de aanloop hiervan heeft de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) een aantal aanbevelingen gedaan. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met vertegenwoordigers van de SERV.

Video

Verslag

3 (2019-2020)
Externe sprekers
Helga Coppen (adjunct-administrateur-generaal SERV) en Annemie Bollen (studiedienst SERV)

Agenda

Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.