U bent hier

In de kijker

Begroting en beleidsnota’s

De leden van de commissie zetten samen met minister Hilde Crevits de begrotingsbesprekingen voort: de uitgavenbegroting 2020, het programmadecreet, de beleidsnota Werk en Sociale Economie 2019-2024 en de beleidsnota Economie, Wetenschap en Innovatie 2019-2024. Daarna stemmen ze indicatief over de begrotingsdocumenten.

Video

Agenda

Voortzetting van de agenda van de ochtendvergadering

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.